Impact lectern 1 pult og talerstol i Corian® eller pap

Impact pul i genbrugspap

Impact pult og talerstol

Impact pult og talerstol med front i genbrugspap og bordplade i massiv bambus er en utraditionel og spændende løsning til at indramme din taler på scenen eller måske værten i restauranten. Eller hvad med check-in på hotellet?

Impact pul og talerstol

Det bliver vist ikke mere bæredygtigt

Impact Lectern 1 talerstol med papfront, ståltop og bambus bordplade må være noget af det mest bæredygtige. Der indgår genbrugsfibre i det 100% genbrugelige pap, hvor majsstivelse er bindemiddel. Ståldelene er fremstillet her i Danmark under de strengeste miljømæssige krav. Bambus pladen er fremstillet, der hvor bambussen gror, så der ikke transporteres spildmaterialer. Og for det ikke skal være løgn, er hele herligheden samlet mekanisk - helt uden lim. En konstruktion der også gør evt. udskiftning af beskadiget pap til en leg. Igen et plus for bæredygtigheden. Grønt med grønt på!

Pul og talerstol i genbrugspap
Lav variant af Lectern 1 bliver brugt som reception hos en kunde i London

Det var egentlig en smutter ...

Oprindeligt tegnede vi Impact Lectern 1 til vores egen stand i forbindelse med Building Green 2013. Men inden messen lukkede dørende den sidste dag, havde massiv interesse fået os til at indse, at den lille ny ikke var en smutter men en keeper. En beslutning vi siden bestemt ikke har fortrudt - især fordi interessen er intakt og den er blevet vores mest sete produkt på Architonic - plus en tur i Wallpaper.

Konstruktionen er nærmest provokerende enkel

Impact pult og receptionsdisk i pap deles om samme enkle konstruktion. En ståltop og en stålsokkel spændes hårdt sammen om pappet med lodrette gennemgående stålstænger. Derved bliver fronten både hård og modstandsdygtig. Da der ikke bruges lim, er det enkelt at udskifte papstykker hvis fronten en dag skulle få et hak (der følger endda ekstra pap med). Højden på bordpladen og evt. ekstra hylde bestemmer man selv undervejs i stablingen.

Impact pult i Corian®Lectern 1 i Corian® leveres med stengrå filt på indersiden

Corian® front, logo og mulighed for hæve/sænk

Er pap ikke lige jer, så er vi også ret så skrappe til det med Corian®. Ligesom et bagbelyst logo også kan komme på tale; uanset om vi kører pap eller Corian® på fronten. Skal der slås et ekstra slag for ergonomien, sætter vi en elektronisk løftesøjle under bordpladen. Var der andre behov vi har overset, så mind os da gerne om det også!

To standard størrelser

Talerstolen fås i to standard størrelser. En small på 73 cm i bredden med plads til en laptop og en medium 100 cm bred med plads til 27'' iMac. Begge størrelser er 117 cm høje. Dækker det ikke lige jeres behov, laver vi da bare en specielt til jer.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdeler

softwall rumdeler med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
soft collection og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Indretning
Cafe og Restaurant
Messer og udstillinger
Butiksindretning
Kontorindretning

Akustik

Butiksindretning
Butiksdesign

Butiksinventar
Butiksbelysning
Instore radio
Kiosk systemer

Kontorindretning
Kontormøbler

Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboardtavler
Garderobe
Kontordesign

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Højeste kreditværdighed GrapeDesign, Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk