Turnkey indretning

GrapeDesign er specialister indenfor turnkey indretning og projektstyring; og turnkey indretning med GrapeDesign skal vitterligt forstås helt bogstaveligt … "Giv os nøglerne og en dato, så klarer vi resten". Fordelen for jer er, at I kan fortsætte med det I er gode til, mens vi gør det vi er de bedste til.

Turnkey indretning

Turnkey projektets 6 faser

For at få succes med jeres indretning skal der være styr på 6 overordnede faser. Den første fase ”Planlægning” er naturligvis afgørende for hele forløbet. De næste fire faser er Design, Indretning, Produktion, og Montage. Den sidste fase eller opgave er afleveringen. Her skal det afdækkes om I er tilfredse med resultatet.

Fase 1: Planlægning

De fleste andre indenfor "totalindretning" starter med konceptudvikling og design. Det er også rigtig spændende, men vi bruger planlægningen til at afsætte tid til design og konceptudvikling. Derved står vi aldrig med et flot koncept uden tid til at realisere det! Med denne praktiske indfaldsvinkel når vi altid i mål til tiden!

Planlægningsfasen omfatter kort og godt opstilling af en udførlig tidslinie (Gantt-kort), herunder fordeling af ansvar. Tidslinien vil typisk indeholde delmål, der ved opfølgning vil vise om projektet er på rette kurs. Ansvaret for dele af projektet fordeles typisk mellem flere projektansvarlige hos jer, vores underleverandører og/eller medarbejdere hos GrapeDesign.

Fase 2: Design

Design handler om at gøre jer selv attraktive overfor kunder, gæster, medarbejdere og leverandører. GrapeDesign deltager aktivt i designprocessen men trækker også på førende danske designere, scenografer og indretningsarkitekter. Derved kan vi også hurtigt sammensætte det team, som passer bedst til jeres opgave.

Fase 3: Indretning

GrapeDesign er klar til at tage en seriøs dialog om indretningens samspil med kunder, organisation og arbejdsgange. Vi udarbejder både en 3D tegning og en plan over indretningen. Derved sikres det, at I får den indretning, der passer til jeres virksomhed.

Fase 4: Produktion

Når design og indretning er på plads, er det tid til handling. Lokalerne skal renoveres, netværk skal etableres, inventar og møbler produceres, samt lys og lydudstyr bestilles. Det er her tungen for alvor skal holdes lige i munden. Alt skal ske i den rigtige rækkefølge, og alle opgaver skal hver især afsluttes til tiden. Det er i denne fase GrapeDesign med sit etablerede og velfungerende netværk af leverandører, producenter, logistikeksperter og håndværkere for alvor træder i karakter som en velsmurt maskine. Vi går helst ikke i vejen for os selv!

Fase 5: Montage

Når lokalerne er færdigrenoverede og inventaret står klart på vores lager påbegyndes montagen af inventar, møbler, belysning, Hifi, fladskærme og hvad der ellers skal til for at alt bliver klar til brug. Det er vigtigt, at alt sker i den rigtige rækkefølge og i øvrigt med respekt for de nyrenoverede lokaler. Vores montører og elektrikere kender hinanden godt fra tidligere projekter og forstår virkelig at arbejde sammen som et team - også i pressede situationer.

Fase 6: Aflevering

Jeres tilfredshed er vores levebrød. Vi leverer derfor altid til tiden! Alligevel kan det ikke undgås, at der i komplekse opgaver som turnkey indretninger vil opstå lidt fejl og mangler. Vi stræber altid efter 0 fejl og det lykkes da også for det meste. Alligevel skal vi ved afleveringen af projektet (og nøglerne) give os tid til, at vi sammen foretager en grundig gennemgang af det leverede. Vi føler stort ansvar for at evt. mangler afhjælpes uden ulemper for jer og driften af jeres virksomhed.

Skal I have druen eller klasen?

Mange af vores kunder plukker i vores delydelser og spændende produkter til indretningen. Andre lader GrapeDesign føre sig sikkert gennem hele forløbet … fra planlægning til den nøglefærdige aflevering. Det er op til jer, hvordan I vil bruge GrapeDesign. Fordelen vil under alle omstændigheder være, at I med GrapeDesign får en kompetent partner, som hjælper jer sikkert i mål med jeres nye indretning.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk