Cafe og Restaurant indretning - med alt fra design og koncept til inventar og belysning

Cafe og Restaurant Indretning
Farumhus hos BIG shopping i Herlev

Feel-good indretning og design

Jeres gæster skal føle sig godt tilpas. Så vi laver det, vi kalder for feel-good indretninger. Helt konkret foretrækker vi f.eks. bløde kurver fremfor kanter, afdæmpede farver fremfor pangfarver og naturlige materialer med sjæl fremfor "døde" syntetiske overflader. Kombineret med den rigtige belysning og god akustik er det vores vej til at skabe et miljø, jeres gæster har det godt i.

Cafe og Restaurant indretning i to faser

Vi kan hjælpe jer helt i mål med indretningen af jeres cafe eller restaurant. De fleste indretningsprojekter deler vi i to overordnede faser. Første er design og indretning. Her arbejder vi som jeres designer og indretningsarkitekt til en markedsorienteret timepris.

Når første fase er afsluttet, står I med et oplæg illustreret med let forståelige 3D tegninger. I anden fase realiseres indretningen. Den hjælper vi naturligvis også gerne med. Uanset om det er delelementer eller hele indretningen.

Ring og få en snak om jeres indretningsmæssige udfordringer

Har du lyst til at høre mere, eller har du måske en konkret udfordring, du går og bokser med, er du altid velkommen til at ringe til vores designer Christian Nygaard på hans mobil +45 40 646 100.

Husk nu akustikken!

Med jævne mellemrum hører vi kommentarer i denne stil: "Det er en god restaurant. De laver rigtig god mad og indretningen er spændende; men akustikken er håbløs. Så der kommer vi ikke igen.". Det er virkelig synd, at ellers gode indretninger ikke fungerer optimalt, fordi akustikken er overset eller sparet væk. GrapeDesign har derfor specialiseret sig i at løse akustiske udfordringer i alle typer indretninger. Både med rådgivning og faktiske løsninger. Vi hjælper selvfølgelig også gerne, selv om I ikke skal have en helt ny indretning.

Standard og speciel inventar

Når vi leverer inventar til jeres cafe eller restaurant er kvalitet og design altid i højsædet. Vi bruger kun førende brands som f.eks. Gubi, molo, &tradition, Functionals, Cane-Line og Flos. Til special inventaret arbejder vi tæt sammen med nøje udvalgte danske underleverandører.

Kæder er også velkomne her

Sammen med vores rigtig gode kunde Q8 (OKQ8 i Sverige) har vi siden 2007 også øvet os meget i de specielle udfordringer og muligheder, der ligger i kæders konceptudvikling og stramme tidsplaner. Så vi er klar til at skalere alt fra design og konceptudvikling til logistik og produktion.

Løsninger vi godt kan lide

cafeindretning og restaurant indretning god stemningDet bløde lys fra molo's cloud lamper giver god stemning. Samtidigt forbedrer lamperne akustikken.

molo design

GrapeDesign har været molo's udstrakte arm i Skandinavien, siden molo i 2005 var her i København for at få overrakt den international INDEX: designpris. Vi mødte faktisk molo dagen efter prisoverrækkelsen, og blev hurtigt enige om, at vi var et godt match. Det tætte samarbejde er stadig en stor inspirationskilde, når vi indretter og udvikler vores egne Impact løsninger.

molo er mest kendte for deres skyformede cloud softlight lamper (herover) og deres rumdelerløsning sofwall + softblock (eksempel til højre). Men deres softseating møbler, den lille fine Capello lampe og float glas-serien kan også være med til at præge den samlede opfattelse af et rum.

Der er ikke uden grund, at molo's løsninger bruges til at definere stemninger i cafeer og restauranter i hele verdenen. Det gode er at to molo installationer aldrig er ens.

Link - Mere om molo

molo softblocks rumdeler
molo softblocks i natur kraftpapir er med til at defineret rummet. Her i cafe'en hos Dansk Design Center. Fås også i sort eller i Tyvek® i hvid eller sort.
molo softwall + softblock rumdelere
molo softblock rumdeler med indvendigt LED lys

molo softwall + softblock rumdelere

Hvis I løbende har behov for at dele jeres restaurant eller cafe i mindre afsnit, kender vi ikke til bedre løsninger end molo's fantastisk smukke og dekorative softwall + softblock rumdelere. Som for øvrigt også er akustiske; hvis rumklangen i jeres lokale er lidt for påtrængende.

Link - Mere om molo softwall + softblock

softwall rumdeler sort
molo softwall rumdelere Tyvek® indfarvet med bambusblæk

Impact alkove sofa
Impact sofa (convertible) passer perfekt til de smukke cloud lamper fra molo. Den er helt ny ... så herover et skud fra introduktionsdagen

Impact by GrapeDesign

Impact er vores egne bud på løsninger til inspirerende indretninger. De to-dimensionelle kurvede overflader kan sammen med molo skabe formfuldte bløde indretninger med masser af god stemning. Kom forbi vores showroom en dag og få syn for sagen.

Impact sofa (convertible) (herover) er det seneste skud på Impact træet. Med top og to overfor hinanden bruges den til at skabe små intime rum i rummet. Skal jeres gæster have mere udsyn, skal I have den "topløs".

Impact lectern 1 (til venstre) er med sine buede former et godt bud på hvordan I kan tage imod jeres gæster. Fås i to størrelser ... small med plads til laptop og medium med god plads til en 21'' skærm.

Link - Mere om Impact by GrapeDesign

Modtage pult cafe og restaurant
Flere Impact produkter kendes på vingeprofilen

Gubi Beetle Cafe og Restaurant stol
Gubi Beetle Chair hos Meilcke & Hurtigkarl

Gubi Beetle Chair

Den runde og venlige Gubi Beetle Chair Cafe og Restaurant stol er i vores optik noget nær den perfekte stol. Især når jeres gæster skal have masser af "good-feeling" fra indretningen af jeres cafe eller restaurant.

Gubi Beetle Cafe og Restaurant stol
Gubi Beetle Chair - måske den perfekte stol til cafe og restarant

Det er design duen GamFratesi, der står bag denne meget vellykkede stol. Ud over designet vil jeres gæster vil helt sikkert også være vilde med komforten og jeres personlige valg af polster; hvor der er frit valg på stort set alle hylder.

Gubi Chair

Gubi Chair (til højre) har med sine runde former og uendelige kombinationsmuligheder altid været lidt af en favorit i vores indretninger. Gubi Chair er designet af Boris Berlin og Poul Christensen fra Komplot design. Formen blev inspireret da der i 2003 netop var fundet en teknik til at 3D forme finer. De bløde former giver god komfort uanset siddestilling. Så Gubi Chair er faktisk en stol designet til at sidde forkert.

Gubi chair 3F til Cafe- og Restaurant indretning
Gubi chair fuldpolstret

Gubi Chair fås i upolstret HiRek (plast i høj kvaltet), upolstret finer, forsidepolstret finer, fulpolstret og med flere slags ben. Endda også en udendørs variant med stabelbart medestel. Den nyeste udvikling på Gubi Chair er de buede træben.

Gubi chair hos Emmerys
Gubi Chair og Cafebord hos Emmerys
Gubi Masculo hos Amass
Gubi Masculo hos Amass

Gubi Masculo

Masculo fra Gubi er designet af den sympatiske dansk/italienske designduo GamFratesi (Stine Gam og Enrico Fratesi). Som navnet antyder, er der tænkt i maskline kurver. Vi elsker at indrette med Masculo fordi den på sin egen svævende måde har et imødekomme udtryk samtidigt med at de brede armlæn giver rigtig god og tilbagelænet siddekomfort. Klart en favorit på linie med Gubi Chair. Masculo fås både som dining stol (billedet til venstre) og loungestol (herunder).

Gubi Masculo chair - brede armlæn
Gubi Masculo lounge chair med swivel (drejer)

&tradition

Danske &tradition har mange pletskud til indretning af cafeer og restauranter. Billedet til højre viser deres in between table flankeret af stolen med samme navn og den rå copenhagen pendant. Herunder glaslampen der adlyder navnet blown pendant.

&tradition lampe
blown pendant

&tradition stol og bord
in between stole og bord i selskab med den rå copenhagen pendant
Functionals barstol
Functionals Wendela barstol

Functionals Wendela stol og barstol

Da vi skulle vælge stole til Farumhus, var vi ikke et sekund i tvivl. Behovet var først og fremmest høj komfort og design, der overrasker. Samtidigt ønskede vi også en barstol med høj ryg og både i fuld- og mellemhøjde. Her må det siges, at Functionals Wendela skiller sig ud som en af de få, hvor det har fungeret at genbruge sæde og ryg fra en konventionel stol.

Functionals Wendela stol til cafe og restaurant
Functionals Wendela stol og T-table bord

Link - Se mere på Functionals hjemmeside

Functionals T-table rokker sig ikke!

Så er det slut med at rende rundt og justere borde med stilleskruer eller sammenfolde stykker papir. Metal bordpladen i Functionals T-table er nemlig designet til at kunne optage ujævnheder i underlaget. På trods af at bordpladen på den måde vrider sig, er hele bordet samtidigt meget stabilt.

T-table selvnivilerende cafebord
T-table udendørs variant i hvid-lakeret

T-table fås meget relevant både til inde og ude. Og vi kan helt sikkert tilbyde en stilren farve, som passer til jeres ditto indretning. Og ud over det smarte med at bordet følger underlaget, synes vi også, at T-table er et rigtig fint bord med masser af charme og sjæl.

T-table cafebord der justerer sig selv
God detalje. Bordbenet er boltet fast med synlige skruer
Clarrods Cafe Inventar

Clarrods Interior

Danske Clarrods Interior rammer en lidt mere råd stil uden at ryste det mindste smule på hånden. Ud over at stilsikkerheden er Clarrods også fleksible, når indretningen af jeres cafe eller restaurant kræver special løsninger. GrapeDesign kan endda tegne det hele for jer.

Link - Clarrods Interior hjemmeside

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdeler

softwall rumdeler med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
soft collection og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Indretning
Cafe og Restaurant
Messer og udstillinger
Butiksindretning
Kontorindretning

Akustik

Butiksindretning
Butiksdesign

Butiksinventar
Butiksbelysning
Instore radio
Kiosk systemer

Kontorindretning
Kontormøbler

Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboardtavler
Garderobe
Kontordesign

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Højeste kreditværdighed GrapeDesign, Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk