Eksempler på kiosk systemer udviklet til Appels iPad

iPad kiosk systemer

Butiksindretning      Butiksdesign      Butiksinventar      Butiksbelysning      Instore radio      Kiosk systemer

Kiosk løsninger til iPad

Apples iPad skaber nogle helt fantastiske muligheder for at etablere fleksible, effektive og appetitlige kiosk systemer ... endda uden at man hele tiden skal i banken efter flere penge.

Overordnet bruges kiosk systemer til at distribuere og indsamle informationer. Men det kan gøres på rigtig mange måder. Nogle mere elegante end andre. GrapeDesign udvikler sine egne elegante iPad kiosk standere. På denne side har vi samlet lidt anbefalinger til indholdet.

Jeres hjemmeside

Hvis jeres hjemmeside egner sig til at blive vist på en iPad, kan det være den nemme og billige løsning til at komme hurtigt i gang. Vi har leget lidt med
KioskPro.com. En rigtig god app som kan vise jeres hjemmeside uden værktøjsliner. Løsningen er enkel, men kræver en stabil internetforbindelse.

Survey systemer

Hvis I har planer om at bruge iPad kiosk standere til kundeanalyser, findes der nogle rigtig fine og enkle standardsystemer. Vi har leget med at par stykker af dem. Danske TabSurvey virker som en rigtig god og pålidelig løsning. Se mere på tabsurvey.com

Yooba.com - Standard CMS løsning

Yooba.com gør det enkelt at udvikle og distribuere fuldt professionelle præsentationer. Fordelen er at de afvikles som native iPad apps og ikke er afhængige af stabile internetforbindelser. Systemet kan endda håndtere tabel indsamling af informationer om jeres kunder, samt sende automatiske svarmail. Så nu kan alle lave en virksomheds app!

Receptionssystemer

Der findes også løsninger til at registrere gæster i virksomhedens reception. De giver naturligvis samtidigt automatisk besked til værten. Ét system kan både bruges til registrering og håndtering af mødelokaler ... endda med integration til Outlook. Professionelt og effektivt.

iReception - den lille letteløsning

Specielløsninger

Er standardløsningen ikke perfekt, behøver det ikke at koste hele markedsføringsbudgettet af få udviklet jeres helt egen iPad app. F.eks. med integration til jeres ERP eller CRM systemer. Vi leger en gang imellem med at par dygtige og visionære udviklere. Dem henviser vi jer også gerne til.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdeler

softwall rumdeler med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
soft collection og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Indretning
Cafe og Restaurant
Messer og udstillinger
Butiksindretning
Kontorindretning

Akustik

Butiksindretning
Butiksdesign

Butiksinventar
Butiksbelysning
Instore radio
Kiosk systemer

Kontorindretning
Kontormøbler

Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboardtavler
Garderobe
Kontordesign

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Højeste kreditværdighed GrapeDesign, Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk