Indikativ Akustisk Analyse - IAA

IAA - Indikativ Akustisk Analyse

Derfor interesserer vi os for akustik

Når det er varmt, oplever de fleste, at det er sværere at koncentrere sig. Derfor bliver der brugt mange resourser på at sikre et sundt og tempereret indeklima på danske arbejdspladser. Det er også rigtig godt og vigtigt.

Akustikken nyder ikke helt samme fokus. Desværre. For med åbne kontorer og minimalistiske indretninger, bliver støj, summen, susen og efterklangstider til faktorer, der går ud over produktiviteten og trivslen.

Vi satte fokus på det i en undersøgelse, hvor vi spurgte over 4.000 mennesker om deres vurdering af den største indretningsmæssige udfordring på arbejdspladsen. Dårlig akustisk blev topscorer med 48,7% af besvarelserne.

Arbejdstilsynet kan give påbud

Arbejdstilsynet har også sat ekstra fokus på akustik og støj. Ikke kun hos de klassiske "støjarbejdspladser" som fabrikker, for det slider, at arbejde på et kontor, hvor akustikken arbejder imod koncentrationen.

Har I tydelige støjproblemer kan Arbejdstilsynet give jer påbud om at få lavet omfattende akustiske målinger, hvilket betyder ingeniører med dyrt udstyr og kostbare rapporter. Der ruller hurtigt 50-100.000 kroner afsted ... altså før akustiske produkter.

Vi kender en mellemstor københavnsk virksomhed, der netop har betalt svimlende summer på den helt forkerte side af 100.000, fordi den tilsynsførende gav dem et påkrav. Til sammenligning har vi her på vores kontor en molo softwall, der netop gør forskellen på om vi ligger over eller under de tilladte værdier. Så en investering på kr. 15 - 30.000 i noget pænt og fleksibelt, kan faktisk redde jer for den kostbare vej.

Vær på forkant - bestil en IAA

Vi har udviklet dét vi kalder en Indikativ Akustisk Analyse. IAA er en overordnet analyse af de akustiske forhold i jeres virksomhed.

Konkret består det i, at vi kommer forbi og vurderer jeres indretning ud fra akustiske principper baseret på vores erfaring med optimering af indretning.

Derudover laver vi nogle målinger, der giver en indikation af, om efterklangstiderne er over eller under de anbefalede værdier.

Afhængigt af antallet af lokaler tager vores besøg ca. en time. Efterfølgende sender vi en håndgribelig rapport med vores vurdering og anbefaling af konkrete tiltag, I kan foretage for at optimere forholdene* - og endda på en æstetisk tilfredsstillende måde selvfølgelig.

I Storkøbenhavn koster en IAA blot 2.400 kroner ex. moms og giver jer en konkret indikation af, om der er en akustisk udfordring, og hvad det vil koste at forbedre.

Hvis I vil bestille en Indikativ Akustisk Analyse, så udfyld formularen herunder, så ringer vi jer op for at aftale et tidspunkt.

Link til bestilling af Indikativ Akustisk Analyse

*Det er vigtigt at pointere, at GrapeDesign's IAA ikke kan stå i stedet for en omfattende akustisk måling af alle virksomhedens akustiske forhold. Vores tilgang er, at det er bedre at løse evt. akustiske udfordringer nu; og helst inden Arbejdstilsynet aflægger det næste besøg.

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk