Akustiske billeder fra Akuart forbedrer arbejdsmiljøet på to måder

Akustik billeder
SmartArt hos Aberdeen Asset Management

Kender du det når ... ?

Sidder du i et storrumskontor med regler for hvor højt du må tale og retningslinier for hvor du skal gå hen, når telefonen ringer? Er det åbne kontor faktisk blevet lidt for godt til at vidensdele? Træt af at kunne følge med i alt? Er det svært at fastholde koncentrationen? Føler du dig stresset? Måske akustikken trænger til et eftersyn.

Akustik billede

Sådan er de akustiske billeder

Akustik billederne på denne side er bygget op med en smal ramme omkring et eller to lag akustiske plader fra en førende producent af den slags. På rammen spændes et fleksibelt lærred printet med motivet. Lærredet forstærker virkningen af de bagvedliggende akustiske plader. Printet er i øvrigt udskifteligt, hvis I bliver trætte af motivet.

Akustik billede

Motivet skal være rigtigt

Hele ideen med at bruge akustik billeder er at bruge den akustiske forbedring dekorativt. Det er ikke alle, der falder i svime over Åkanderne eller Eiffeltårnet, derfor kan I både vælge motiver fra et stort galleri eller bruge jeres egne billeder. I Storkøbenhavn kan vi endda tilbyde fuld service med vores egne dygtige fotografer.

Akuart akustik billede

Akustik billederne er fra danske Akuart

Billederne på denne side er fra danske Akuart. De er alle af typen SmartArt, som betyder at billederne bliver leveret med udskifteligt lærred og bestilles efter mål. SmartArt findes i to varianter den tynde SmartArt36 som effektivt reducerer efterklangstider skabt af tale og SmartArt60, som dæmper et større frekvensområde hvis I f.eks. har problemer med vejstøj.

Kort og godt om akustik

Rumakustik handler om hvordan lyden opfører sig i et afgrænset område. God akustik opstår når den akustiske regulering er tilpasset korrekt til rummets funktion. Efterklangstid er den tid en lyd er om at dø ud. Lang efterklangstid opleves som et ubehageligt ekko. Når der tales om stående bølger er det lydbølger mellem hårde overflader som gips, sten og glas. De stående bølger og rummets efterklangstid kan reduceres med diffusorer og absorbenter. F.eks. akustik billeder.

Akustik billede
SmartArt36 akustik billede med aluramme

Det er effektivt!

Akustikbillederne med 20 mm akustiske plader (SmartArt36) absorberer op imod 95% af lyden i det frekvensområde, der ligger lige omkring almindelig tale. Med 40 mm akustisk plader kommer vi næsten op på 100% i et bredere og dybere frekvensområde. Dette gør bilederne specielt velegnede, hvis der ikke er andre absorbenter i rummet. Placeres billederne korrekt, vil de således effektivt bryde de stående bølger og reducere efterklangstiden mærkbart.

Akuart akustik billede

Giv lyd!

... eller slå på tråden (+45 38 878 800). Den bedste lyd er dialog og denne kan være første skridt på vejen til at I får et bedre arbejdsklima. Det kan også være konferencelokalet eller receptionen trænger til bedre lyd og noget pænt på væggene?

Se også SmartWall akustisk rumdeler her >

Akustik billeder
DSB


Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme


Aberdeen Asset Management

GrapeStore webshop

Impact by GrapeDesign
Impact sofa convertible
Impact reception
Impact lectern 1 (pult)
Impact lectern 2 (pult)
Impact iPad floor stand
Impact random wallcover

molo
softwall rumdelere
softwall rumdelere med lys
softseating loungemøbler
softlight lamper
cantilever table
softprodukter og akustik
Referenceprojekter
Mere om molo

Butiksindretning
Butiksdesign
Butiksinventar
Butiksbelysning
Kiosk systemer

Messe, udstillinger
og events

Kontorindretning
Kontormøbler
Rumdeler oversigt
Kontorbelysning
Whiteboard tavler
Garderobe
Kontordesign

Akustik

GrapeDesign
facebook
Pinterest
Instagram

Sitemap
Prisliste

Rentemestervej 64 2. sal, 2400 København NV, Danmark
Telefon +45 38 878 800, mail grape@grapedesign.dk